Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Το προχάραγμα του αντίχριστου


(Αποκαλυπτική συνέντευξη του π. Ελπιδίου στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS FM Θεσσαλονίκης με τον Στέφανο Δαμιανίδη στις 02.07.2021) 

-Είναι χαρά μου, είναι τιμή μου, να φιλοξενώ έναν άνθρωπο, όπως ο πατέρας Ελπίδιος από την πανέμορφη Ρόδο, την άδεια από τουρίστες Ρόδο (να μην συζητήσουμε γι’ αυτό) αλλά είναι τιμή μου και χαρά μου. Την ευλογία σας πατέρα Ελπίδιε!

-Ο Θεός να σε ευλογεί παιδί μου! Ο Θεός να σε ευλογεί!

-Να είστε καλά. Να είστε καλά. Δεν ξέρω, συμβαίνουν πολλά. Κάθε μέρα συμβαίνουν πολλά. Δηλαδή, από χθες το μεσημέρι που μιλήσαμε, μέχρι σήμερα το πρωί, έχουν προκύψει και άλλα ζητήματα. Μας λένε ότι δεν θα μπορούμε να πάμε ούτε σε νησί, στη Ρόδο δηλαδή, αν δεν είμαστε εμβολιασμένοι, αν δεν έχουμε πληρώσει από την τσέπη μας πολλά λεφτά για να κάνουμε PCR test. Αφαιρούνται δημοκρατικά δικαιώματα. Πατέρα Ελπίδιε, τι λέτε στους Έλληνες που σας ακούνε αυτή τη στιγμή;

-Είναι γεγονός ότι όλος ο κόσμος, παιδί μου, τώρα ασχολείται με τα εμβόλια και τον ιό. Γιατί ο ιός είναι κάτι που προσβάλλει το σώμα μας, μας αρρωσταίνει και όλοι επειδή συνήθως ευχόμαστε, «την υγειά μας πρώτα να έχουμε, την υγεία μας πρώτα να έχουμε», αυτό δείχνει και τις μοναδικές επιθυμίες του σύγχρονου ανθρώπου, να είναι καλά μόνο στην υγεία του. Βέβαια, αυτό είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσει κάποιος για να πετύχει ό,τι θέλει.   

Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα εμβόλιο στη μέση, το οποίο υποσχέθηκε πολλά και όμως έχει καταστεί ένα αμφιλεγόμενο γεγονός, γιατί, ναι μεν λέει ότι θεραπεύει, όμως, την ίδια στιγμή έχουν ακουστεί θάνατοι, ισχυρές παρενέργειες, τρομακτικές παρενέργειες και άλλα πολλά.

Εγώ θα ήθελα να πω κάτι άλλο, αν μου επιτρέπετε.

-Βεβαίως, βεβαίως.

-Το θέμα του εμβολίου έχει δύο παραμέτρους.

-Ναι.

-Το ένα αγγίζει απλά την ύλη, το σώμα μας. Το δεύτερο αγγίζει, αυτό που είπατε πριν αρχίσουμε μαζί. Ότι κάποιοι έχουν να κερδίσουν από αυτό. Και αυτό που θέλουν να κερδίσουν είναι η εξουσία. Σχολιάσατε μία εξουσία, την οποία ελέγχουν κάποιοι άλλοι βέβαια, μια παγκόσμια εξουσία. Εξαρτάται λοιπόν τώρα, πως ο καθένας προσεγγίζει το εμβόλιο για να καταλάβει, τι συμβαίνει και τι θα συμβεί.   

Εάν μιλήσουμε τώρα από την ειδική πλευρά του θέματος, έχω πει αρκετά για το περίφημο χάραγμα του Αντίχριστου, για το οποίο μπορώ να πω, έστω και για πρώτη φορά επίσημα και σταθερά, ότι αυτό το εμβόλιο, ή μάλλον αυτή η σειρά των προ εμβολίων, είναι το προ χάραγμα. Αυτό που εμείς στην Εκκλησία λέμε, το «χάραγμα του Αντίχριστου». Είναι ένα προ χάραγμα!

Ξέρετε γιατί; Διότι προετοιμάζει τον οργανισμό μας, τον γενετικό μας κώδικα, το σώμα μας, να αποδεχτεί έναν αριθμό με τον οποίο εύκολα θα μας εντοπίζει κάποιος στο τηλέφωνο, θα μας εντοπίζει κάποιος στο αεροδρόμιο, παντού, παντού. Θα έχουμε ένα χάραγμα, έναν αριθμό. Όχι χάραγμα, προ χάραγμα, να το τονίσω αυτό. Ένα προ χάραγμα είναι αυτό. Ο άνθρωπος εντοπίζεται πλέον εύκολα.

Να φανταστείτε ότι πήγε η ανιψιά μου στο JUMBO να ψωνίσει και ξέρετε τι έκανε; Πήρε μαζί της και το κινητό της. Κάποια στιγμή μου είπε: «Αν σου πω, θείε, τι έχω διαπιστώσει, θα σκάσεις στα γέλια!»

-Τι ακριβώς;

-Της λέω τι; « Άνοιξα το bluetoοth και έπιασα όλους όσους ήταν εκεί πέρα. Ποιοι είχαν κάνει εμβόλια και ποιοι όχι. Και με τον αριθμό τους, τον κωδικό!» Ένα δωδεκαψήφιο νούμερο, το οποίο ήταν χωρισμένο ανά δύο νούμερα με δύο τελείες. Ήταν δηλαδή μια εξαψήφια μορφή ενός αριθμού. Επειδή έχει και την κόρη της που πάει σχολείο, κάθε φορά γελάει, γιατί πάει, παίρνει και το κινητό της και αμέσως τους πιάνει στο  bluetoοth.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι έχει ξεκινήσει να μπαίνει στον άνθρωπο ένας αριθμός. Όμως όλα αυτά δεν λένε τίποτα, αν δεν ξέρουμε γιατί θέλουν να τον βάλουν αυτόν τον αριθμό.

Εμείς σήμερα, αν και έχω παρακολουθήσει πολύ λίγο κάποιες εκπομπές, γιατί δεν έχω την ευκαιρία να παρακολουθώ πολλά τέτοια…

(Στο σημείο αυτό έπεσε η τηλεφωνική γραμμή. Όταν επανήλθε)

-Πατέρα Ελπίδιε;

-Σας ακούω, παιδί μου. Σας ακούω.

-Τώρα σας ακούω πολύ καθαρά! Κάνω και τον σταυρό μου, πατέρα Ελπίδιε, γιατί μπλέξαμε με τα τηλέφωνα.

-Κοίταξε, η επιστήμη προχωράει και το τηλέφωνο είναι ένα φοβερό μέσο επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους. Αλλά να ξέρετε ότι και το εμβόλιο θα είναι ένα τρομακτικό μέσο επικοινωνίας, ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους με μια παγκόσμια ηγεσία!

-Μάλιστα.

-Αυτό να θεωρείται ότι είναι η βάση όλων αυτών που θα θέλαμε να συζητήσουμε. Μέχρι τώρα όλες οι συζητήσεις γίνονται γύρω από έναν ιό, ένα εμβόλιο, γιατί όλους μας απασχολεί βέβαια η αρρώστια.

-Μάλιστα.

-Όμως, αυτή είναι η μία παράμετρος αυτών των γεγονότων, η οποία δεν τους απασχολεί αυτούς που ηγούνται, εάν εμείς τους κρίνουμε ή όχι. Με το να ασχολούμαστε με αυτήν την παράμετρο, μη νομίζετε ότι τους ενοχλούμε.

Θα τους ενοχλήσουμε φοβερά, εάν αντιληφθούμε την δεύτερη παράμετρο, την οποία πασχίζουν να την κρατήσουν κρυφή. Κρυφή! Κρυφή!

-Ποια είναι αυτή;

-Εγώ, λοιπόν, θα ήθελα, εάν μου επιτρέπατε, να ασχοληθώ λίγο με αυτήν την παράμετρο.

-Παρακαλώ, παρακαλώ.

-Λοιπόν, το θέμα των εμβολίων είναι μία ακόμα προσπάθεια αυτών που εξουσιάζουν τον κόσμο, και για να το τονίσω πιο ειδικά, σ’ αυτήν την περίοδο, μιας πενταρχίας που ελέγχει όλο τον κόσμο. Η πενταρχία του σκότους, όπως την έχω ονομάσει, η οποία θέλει με κάθε τρόπο, (το έχουμε ακούσει πολλές φορές αυτό, τότε δεν το πιστεύαμε, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε,) που θέλει να λιγοστέψει τον κόσμο. Έτσι δεν είναι;

-Ναι.

-Θέλουν να λιγοστέψουν τον κόσμο, γιατί παραπληθύναμε, λένε. Το πρόβλημα σ’ αυτούς, όμως, δεν είναι μόνο να λιγοστέψουν τον κόσμο. Δεν τους απασχολεί τόσο να λιγοστέψουν τον κόσμο. Τους απασχολεί κυρίως, πως να ελέγξουν τον κόσμο! Πως να ελέγξουν τον κόσμο! Και νομίζω ότι φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο με την τρομακτική πρόοδο της επιστήμης. Βρήκαμε τα στοιχεία εκείνα που μπορούμε να ελέγξουμε.  

Για να ελέγξουμε τον κόσμο, ελέγχουμε το νου, αφού κάθε άνθρωπος καθοδηγείται από το μυαλό του. Η βάση, δηλαδή, είναι το μυαλό. Εάν ελέγξεις το μυαλό, ελέγχεις τον άνθρωπο. Σωστά;

-Σωστά.

-Εάν ελέγξεις το νου του ανθρώπου, ελέγχεις τον άνθρωπο. Εάν ελέγξεις, λοιπόν, τον συνολικό νου της ανθρωπότητας, ελέγχεις όλη την ανθρωπότητα. Βέβαια η ανθρωπότητα είναι και σώμα και ψυχή. Ξέρουμε ότι έχει σώμα, το οποίο έχει τρομακτικές ανάγκες, ειδικές ανάγκες, όπως είναι το φαγητό του, οι σχέσεις του με τους ανθρώπους, τα συναισθήματα του, όλα αυτά. Όμως είναι και η ψυχή…

Η ελίτ λοιπόν αυτή, η πενταρχία του σκότους, θέλει να ελέγξει τον κόσμο, πρώτον με υλικά θέματα, όπως είναι το φαγητό, και έχει βρει τον τρόπο. Τα λέω απλά τώρα για να μην επεκταθούμε πολύ. Και σε δεύτερη φάση, που είναι πρώτη γι’ αυτούς, θέλει να ελέγξει την κατεύθυνση του νου, τη λογική του ανθρώπου. Τον βρήκανε αυτόν τον τρόπο. Το βρήκανε αυτόν τον τρόπο.

Για να το πετύχουν, όμως, δεν θα γίνει με απλό τρόπο. Πρέπει να μπουν μέσα στο γενετικό κώδικα του ανθρώπου, για να το ελέγξουν. Ο γενετικός κώδικας του ανθρώπου, παιδί μου, είναι…, όπως είναι ο νους μέσα σ’ έναν άνθρωπο, έχει δύο πράγματα. Το ένα είναι η αυτοφυής (έμφυτη) σοφία που υπάρχει μέσα στα μέλη μας, ώστε να ξέρουμε πως να κινούμε τα χέρια μας, πως να κινούμε τα πόδια μας, πως να έχουμε φυσικές ανάγκες. Στην κατάλληλη στιγμή να πεινάσουμε, στην κατάλληλη στιγμή να κοιμηθούμε. Όλα αυτά είναι μια φυσική, έμφυτη όμως σοφία.

Υπάρχει όμως και η άλλη σοφία. Αυτή που επεξεργάζεται ο λογικός άνθρωπος με το νου του. Δηλαδή, αποφασίζω, οι επιλογές. Αυτά είναι αποφάσεις δικές μας, δεν είναι έμφυτη σοφία.

Τι γίνεται λοιπόν, τώρα; Θέλει ο παγκόσμιος ηγέτης, τον οποίο αποδέχονται οι Φιλόσοφοι, και οι Κοινωνικοί, που δεν ασχολούνται με το πνεύμα, που δεν θέλουν να πιστεύουν στο πνεύμα, να μιλάμε για παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμιο κυβερνήτη, παγκόσμια τα πάντα. 

Όμως, όλοι εμείς οι εκκλησιαστικοί, που ασχολούμαστε με την Εκκλησία, με τον λόγο του Θεού και με την προφητεία, δεν μιλάμε για παγκόσμιο ηγέτη. Μιλάμε για τον Αντίχριστο, ο οποίος Αντίχριστος, για μας, για την Εκκλησία, είναι ο παγκόσμιος εκείνος ηγέτης και κυβερνήτης που θέλει να ελέγξει τον κόσμο στη θέση του Χριστού.   

Λοιπόν, τι συμβαίνει τώρα; Σαν άνθρωποι, όταν το πάρουμε από την μια πλευρά, την υλική πλευρά, ο παγκόσμιος αυτός κυβερνήτης για να ελέγξει τον άνθρωπο, πρέπει να ελέγξει τα συναισθήματά του. Και αυτά όλα θέλουν να τα πετύχουν τώρα με την πρόοδο της επιστήμης.   

Από την πνευματική πλευρά, τώρα, για να ελέγξουν τον άνθρωπο, ξέρετε τι κάνει ο σατανάς; Όταν αποφάσισε, να το πω απλά για να το καταλάβουν οι άνθρωποι, όταν αποφάσισε ο Εωσφόρος να διαφοροποιήσει την θέση του από τον Θεό, τί είπε στο τάγμα του; «Εγώ θέλω να γίνω αυτό το πράγμα. Θέλω να γίνω θεός! Λοιπόν, πόσοι θέλετε να με ακολουθήσετε;» Αυτοί που τον ακολούθησαν, ξέρουμε τι έγιναν. Εξέπεσαν και έγιναν δαίμονες, και ο Εωσφόρος έγινε δαίμονας και το τάγμα του διάβολοι. Αυτοί, όμως, από την στιγμή που εξέπεσαν, δεν έχουν πλέον δυνατότητα επαναφοράς. Και οι άγγελοι, όμως, ζήτησαν από το Θεό να πάρει το αυτεξούσιο τους, που ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε να προσφέρει ο Θεός στο κάθε πλάσμα Του, το αυτεξούσιο του. Να επιλέγει δηλαδή μοναχός του ο καθένας ό,τι θέλει.

-Η ελεύθερη επιλογή.

-Τους το έδωσε. Οι μεν το χειρίστηκαν καλώς, οι δε κακώς. Οι μεν παρέμειναν άγγελοι, οι δε παρέμειναν δαίμονες.  

Τι γίνεται τώρα; Όταν ο Θεός στη θέση του πεσόντος Εωσφόρου και των διαβόλων του, αποφάσισε να κάνει ένα άλλο δημιούργημα, το τελειότερο δημιούργημα, τον άνθρωπο δηλαδή, του έδωσε ακριβώς το ίδιο πράγμα, το αυτεξούσιο. Και του είπε μόνος σου αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις.  Εάν θέλεις να αγαπάς Εμένα, σαν Θεό σου ή αν θέλεις να ακολουθείς το κακό.  

Γι’ αυτό και επετράπη, αν και ήταν παράδεισος, πρόσεξε να δεις, να φανεί το κακό στη μορφή, όπως ήταν πρώτα, πριν γίνει φίδι. Και να δοθεί το μήνυμα: «Τι θέλεις; Ο Θεός δεν σε αγαπά πραγματικά, γιατί δεν θέλει να γίνετε Θεός». Δηλαδή, αυτό που ονειρευόταν ο Εωσφόρος, το είπε τώρα στους ανθρώπους. Και ο άνθρωπος τι έκανε; Έκανε ξανά το ολέθριο αυτό λάθος, να ακούσει τον δαίμονα! Αυτό είχε σαν συνέπεια την πτώση, να βγει έξω από τον παράδεισο.

-Κάνουμε αυτό το πράγμα τώρα; Ακούμε κάποιον τώρα;  

- Ακούστε τώρα τι σχέση έχει αυτό με το εμβόλιο. Δείτε τώρα τι γίνεται. Ο σατανάς δεν έχει δυνατότητα επαναφοράς. Ο άνθρωπος έχει δυνατότητα επαναφοράς με την μετάνοια, γιατί με την μετάνοια, όταν ο άνθρωπος αμαρτήσει, και στα δεσμά του διαβόλου να είναι, αμέσως επαναφέρεται.

Ο Εωσφόρος, όμως, σας μιλάω τώρα από τη μεριά την εκκλησιαστική, για να καταλάβετε τι σημαίνει και από τη φιλοσοφική πλευρά, την ανθρωπιστική.

Λοιπόν, τι γίνεται; Ο σατανάς δεν μπορεί να κάνει τίποτα με τον άνθρωπο. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει, είναι να επέμβει στον γενετικό κώδικα του ανθρώπου, ο οποίος ελέγχεται από τον Θεό και την πνευματική Του καθοδήγηση, για να το αλλάξει, και να ακολουθούν τελείως αυτόν. Γιατί, όσο ο άνθρωπος θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη, δεν μπορούσε ο διάβολος να κερδίσει κανέναν άνθρωπο! Έπρεπε λοιπόν να του αφαιρέσει αυτή τη δυνατότητα.

Για να αφαιρέσει, όμως, αυτή τη δυνατότητα, έπρεπε να κάνει κάτι άλλο. Να επέμβει στον γενετικό κώδικα και να αλλάξει, ξέρετε ποιο σημείο; Το νου του γενετικού κώδικα.

Προσέξετε, ο οποίος είναι διπλός. Ο ένας είναι ο έμφυτος, που κάνει τον οργανισμό να κινείται ομαλά, λογικά σε όλα, στα πάντα. Δηλαδή, και ένας παλαβός, και ένας κακός τον έχει. Θυμάμαι τι έλεγε ένας σατανιστής: «Εγώ είμαι το προσωπείο του κακού». Και μόνο που έλεγε τη λέξη αυτή, σήμαινε ότι υπάρχει και το καλό. Υπάρχει ακόμα διαφορά.  

Τι γίνεται, όμως, τώρα; Αν ο σατανάς κατάφερνε να ελέγξει την  δυνατότητα της σοφίας εκείνης του γενετικού μας κώδικα, θα κέρδιζε τον άνθρωπο, δηλαδή, να μη μπορεί να πει συγγνώμη σε ένα λάθος.

Ώστε η πτώση του ανθρώπου να είναι διπλή.

·        Αυτή που βγήκε έξω από τον παράδεισο, αλλά μπορεί να ξαναμπεί μέσα με την συγγνώμη και

·        αυτή η  τελική καταστροφή, που ακόμα δεν άρχισε. Τώρα αρχίζει.

Και εκεί αξίζει τώρα να σχολιάσουμε τον ρόλο του εμβολίου από εκκλησιαστικής πλευράς. Γιατί, αν καταφέρει ο σατανάς να κάνει τον άνθρωπο να μην μετανιώνει, να ελέγχει το νου του, να ελέγχει τα συναισθήματά του, να ελέγχει τα στοιχεία εκείνα που προετοιμάζουν την επιστροφή του στο Θεό, θα μπορούσε να ελέγξει τον κόσμο.

Αυτό, όμως, πώς θα γινόταν; Έπρεπε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσει τη σοφία του Θεού στους ανθρώπους μέσα από την επιστήμη! Γιατί η ιατρική επιστήμη υπάρχει, φάρμακα όντως υπάρχουν, εμβόλια αληθινά υπάρχουν, γιατί πάντα οι γιατροί τι ήτανε; Ένα μέρος της σοφίας του Θεού. Όταν ο άνθρωπος αρρώσταινε, έπρεπε να χρησιμοποιήσει φάρμακα και καλούς γιατρούς. Ακόμα και ο ευαγγελιστής Λουκάς γιατρός ήτανε!

-Σωστά.

-Επομένως, λοιπόν, η σοφία βρίσκεται από το Θεό πάνω στα φάρμακα. Ο σατανάς ξέρετε τι κάνει; Δεν μπορεί ο ίδιος να παράγει δικά του φάρμακα. Δεν μπορεί να παράγει, αλλά ξέρετε τι κάνει; Μεταβάλλει! Αλλοιώνει! Και χρησιμοποιεί τώρα τη σοφία του Θεού πάνω από εκείνους τους επιστήμονες, που έβγαλαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας βοηθούσαν στις διάφορες αρρώστιες. Θα τα χρησιμοποιούσε τώρα για να κάνει αυτός τον δικό του πλέον άνθρωπο, τον μεταλλαγμένο άνθρωπο!  Και αυτό θα το έκανε με την πιο δυνατή μορφή που υπάρχει σήμερα στην επιστήμη. Είναι τα  νανοσωματίδια.

Μέχρι τώρα, αγαπητέ Στέφανε, όταν ο άνθρωπος αρρώσταινε, του έλεγε ο γιατρός: «Πήγαινε να κάνεις μια μαγνητική, για να δούμε τι συμβαίνει». Πάει λοιπόν στην μαγνητική, τον βάζουνε μέσα σε ένα κουβούκλιο. Με ένα πέρασμα της μαγνητικής, έβγαινε το πόρισμα, ότι έχεις αυτό, εκείνο και εκείνο. Έτσι δεν είναι;

-Έτσι είναι.

-Μέχρι τώρα αυτό δεν γίνεται;

-Σωστά.

-Τώρα τι θα γίνει; Η πρόοδος της επιστήμης, θα τα δείτε αυτά, και νομίζω ότι θα σου δώσει ο Θεός πολλά χρόνια για να τα δεις αυτά.

-Μακάρι.

-Τώρα η επιστήμη θα προχωρήσει ακόμα πιο πολύ. Το μηχάνημα εκείνο, το οποίο αναγνωρίζει τώρα τους όγκους, τα προβλήματα ενός σώματος, στη μαγνητική, τώρα δεν θα κάνει μονάχα ένα πέρασμα για να διαπιστώσει και να σε πληροφορήσει. Θα κάνει και ένα δεύτερο πέρασμα, γιατί με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, εκ Θεού φτιαγμένης σε αυτό το σημείο μόνο, θα σε ενημερώνει και μετά θα ενεργοποιεί τα νανοσωματίδια, τα οποία θα περνούν μέσα στον άνθρωπο και σαν καλοί εργάτες θα θεραπεύουν την αρρώστια. Και με ένα δεύτερο πέρασμα, -αυτά θα γίνουν στο εγγύς μέλλον, όχι τώρα, εγώ δεν θα ζω, δεν ξέρω αν θα ζεις και εσύ,- θα θεραπεύουν τον άνθρωπο.

Αυτήν την επιστήμη όμως, που ήδη υπάρχει, ήδη υπάρχει αυτή η επιστήμη, προσπαθούν τώρα να την χρησιμοποιήσουν για τον δικό τους σκοπό όλοι αυτοί οι επιστήμονες γιατροί, οι υποτεταγμένοι με σατανικό τρόπο στην κεντρική ελίτ της πενταρχίας του σκότους, για να την χρησιμοποιήσουν για τον δικό τους σκοπό, δηλαδή, πώς θα επιβληθούν στο κόσμο! 

Όλοι, παιδί μου, οι πόλεμοι, όλα αυτά τα όπλα πού βασίζονται; Σε μια επιστήμη δεν βασίζονται;

-Σωστά.

-Η πυρηνική, στην πυρηνική ιατρική. Όλα αυτά τα επιτεύγματα για την σωτηρία του ανθρώπου, κατάφεραν να τα χρησιμοποιούν, ακριβώς τα ίδια επιτεύγματα, πονηροί άνθρωποι, για να φτιάχνουν όπλα και να μας καταστρέφουν.    

Τί γίνεται λοιπόν τώρα; Το εμβόλιο εάν δεν το δεις έτσι, δεν θα καταλάβεις τίποτα περισσότερο. Ό,τι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνε… δεν θα είναι μόνο ένα εμβόλιο. Θα είναι πολλά εμβόλια. Έχω πει ότι θα γίνουνε επτά εμβόλια στη σειρά.

-Θα βγουν και άλλα.

-Ναι, μια σειρά. Τι θα κάνουν; Δεν τους ενοχλούν οι φωνές τώρα αυτές που διαμαρτυρόμαστε. Αυτό δεν τους απασχολεί. Τους απασχολεί το άλλο που θα γίνει.

Λοιπόν, τί θα κάνουν τώρα;  Θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα νανοσωματίδια, όχι σαν καλούς εργάτες, που θα θεραπεύουν, αλλά σαν κακούς εργάτες, για να πετύχουν την εξαφάνιση του είδους μας ή την μείωση του πληθυσμού, να το πούμε καλύτερα έτσι.

-Ναι.

-Και με τί τρόπο θα γίνει αυτό; Ο οργανισμός μας, παιδί μου, το ανθρώπινο σώμα μας, είναι σαν ένα σπίτι. Έχεις δικό σου σπιτάκι; που εύχομαι να έχεις.

-Έχω, δόξα στο Θεό.

-Ωραία. Ξέρεις πώς έγινε αυτό το σπίτι; Ξέρεις πόσοι τεχνίτες χρειάστηκαν να μπουν μέσα και να σου το φτιάξουν; Χρειάστηκε να μπει ο μπετατζής, για να ρίξει τα μπετά. Χρειάστηκε ο κτίστης, για να το κτίσει γύρω-γύρω. Χρειάστηκε ο ηλεκτρολόγος, ο υδραυλικός, ο μπογιατζής και άλλοι. Χρειάστηκαν πολλοί.

-Ένας να μην έχει κάνει τη δουλειά του …

-Τα νανοσωματίδια αυτά αυτόν τον σκοπό έχουν, σαν τους εργάτες, το κάθε ένα θα εργαστεί στο είδος του. Γι’ αυτό σου είπα θα γίνουν πολλά εμβόλια. Το ένα θα ρίξει πρώτα τα μπετά, το άλλο θα αρχίζει να κτίζει, το άλλο θα αρχίζει να βάζει τα υδραυλικά, τα ηλεκτρικά και ούτω καθεξής. Αντιλαμβάνεσαι; Γι’ αυτό δεν θα σταματήσει αυτό που ξεκίνησε. Το πρόβλημα όμως είναι άλλο.

-Πάτερα Ελπίδιε, πείτε μου.

-Αυτή τη στιγμή συντελείται μια παγκόσμια γενοκτονία! Όταν, παιδί μου, σε τσιμπήσει στο σώμα σου μία σφήκα, ξέρεις τι γίνεται; Δημιουργεί αντισώματα το ίδιο μας το σώμα, για να πετάξει το κεντρί.

Το ίδιο όμως τώρα θα συμβεί και στο γενετικό μας κώδικα, με την ανθρώπινη επέμβαση πάνω στη θεϊκή σοφία του γενετικού μας γονιδιόματος. Σαν αποτέλεσμα, οι φυσικές αντιδράσεις του DNA μας θα προκαλέσουν τέτοιο φοβερό κακό, που θα εκπλαγούν οι ιατροί, οι οποίοι βέβαια για πρώτη φορά το επιχειρούν αυτό. Είναι πείραμα παγκόσμιο και γενικό, γι’ αυτό και δεν έχουν πάρει έγκριση. Έχετε δει κανένα εμβόλιο να έχει πάρει έγκριση επίσημα;

-Προσωρινή έγκριση.

-Το προσωρινό δεν λέει τίποτα.

-Είναι πειραματικό επίπεδο.

-Μπράβο. Τώρα το λέμε πειραματικό. Θα γίνει τέτοια αντίδραση, που οι επιστήμονες θα τρίβουν τα μάτια τους, όταν θα βλέπεις ανθρώπους να περπατάνε και ξαφνικά μπουμ θα πέφτουν κάτω. Θα πεθαίνουνε. Γι’ αυτό είπα πολλές φορές, ότι οι παππάδες δεν θα φτάνουν να θάβουνε! Θα αναγκαστούν οι άνθρωποι μόνοι τους να θάβουν τους νεκρούς! Γιατί είναι έτσι φτιαγμένα όλα αυτά, να μην δείξουν τα αποτελέσματα τους τώρα. Τώρα τα δείχνουν σε μερικές ευπαθείς από ανοσοποιητικό θέμα…

-Ομάδες ανθρώπων.

-Ναι, αρρώστους ή ανθρώπους στους οποίους η δυσκολία να λειτουργήσει σωστά το ανοσοποιητικό τους σύστημα, θα τους φέρνει γρήγορα θάνατο, θα τους φέρνει τρομακτικές παρενέργειες και άλλα. Οι παρενέργειες θα φανούν μετά από 2-3 χρόνια, θα αρχίσουν τότε οι ουσιαστικές.

Και τότε θα καταλάβουμε αυτό που έλεγε η Αγία Γραφή μέσα στην Αποκάλυψη. Ο ίδιος ο Χριστός το είπε αυτό: «Όταν θα έλθει το βδέλυγμα της ερημώσεως», και εννοούσε τον Αντίχριστο…, ξέρεις τι σημαίνει βδέλυγμα ερημώσεως; Εν καιρώ ειρήνης, όχι πολέμου, εν καιρώ ειρήνης, θα πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι! Μα πώς θα πεθάνουν εν καιρώ ειρήνης; Με κατασκευάσματα, με πράγματα που θα μαρτυρούν και τον ερχομό του, σαν ανθρωποκτόνου αλλά και την πρόθεσή του να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης. 

Γι’ αυτό, παιδί μου, όταν έχουμε σημαντικά γεγονότα, υπάρχουν πράγματα που μας καθοδηγούνε για να το αντιλαμβανόμαστε. Ένα παράδειγμα θα σας πω:

Όταν γεννήθηκε ο Χριστός, δεν είχαμε μία καταγραφή; Διέταξε ο αυτοκράτορας να καταγραφούν όλοι οι άνθρωποι.

-Ναι.

-Έτσι δεν έγινε;

-Έτσι έγινε.

-Όλοι στο χωριό έπρεπε να πάνε και είχαν συνέπειες αν δεν πήγαιναν!

-Αν δεν καταγραφόντουσαν.

-Ήταν δηλαδή εύκολο να φύγει κάποιος από τόσο μακριά, από τη Ναζαρέτ και να πάει στη Βηθλεέμ με τα ποδαράκια τους, με το γαϊδουράκι τους; Γιατί; Είχαν συνέπειες αν δεν πηγαίνανε! Και έγινε η καταγραφή. Και μετά από αυτή την καταγραφή, η πολιτική εξουσία, σε συνδυασμό με την εκκλησιαστική τότε εξουσία που το αποδέχτηκε, έγινε η πρώτη καταγραφή επί καίσαρος Αυγούστου. Και μετά είχαμε τη γέννηση του Χριστού.

Κατά τον ίδιο τρόπο, επειδή ο σατανάς αντιγράφει γεγονότα του Χριστού, τώρα ξέρετε τι κάνει; Κάνει την δεύτερη απογραφή, τη σατανική απογραφή, μια σατανική απογραφή, η οποία θα γίνει με το έτσι θέλω. Εσείς λέτε, μα γιατί να το βάλλουν στα παιδιά; Μα δεν έχετε καταλάβει το στόχο τους. Δεν τους απασχολεί να σε σώσουν από τον ιό. Θέλουν να σου περάσουν έναν αριθμό, ένα προχάραγμα, που θα σε ελέγχουνε! Που θα σε εντοπίζουνε! Θα σε πιάνει το 5G! Γιατί νομίζετε ότι το 5G βγαίνει; Για πλάκα βγαίνει; Γιατί μέχρι τώρα δεν είχαμε ταχύτητες; Δεν μπορούσαμε να κάνουμε οτιδήποτε; Θα σε πιάνουν με όλα αυτά. Εδώ η ανιψιά μου με ένα απλό κινητό που έχει, με το bluetooth εντόπισε αμέσως όσους ήταν δίπλα της.

-Πατέρα Ελπίδιε, επειδή έχει αρχίσει και με πιέζει ο χρόνος, θέλω να σας ρωτήσω κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό και το έχουμε στο στόμα μας όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι μοιραζόμαστε την ίδια λογική. Για ποιο λόγο έχει αυτή τη στάση η ηγεσία της Εκκλησίας;  

-Η ηγεσία της Εκκλησίας θέλω να πιστεύω ότι μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει. Γιατί όντως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιληφθούν, ότι στις μέρες μας ζούμε αντίχριστες εποχές και προδρομικά αντιχριστιανικά γεγονότα. Με βάση αυτό, μπορεί κανείς να πει ότι δεν ξέρουν. Το κακό είναι ότι ανακατεύονται εκεί που δεν τους σπέρνουνε. Γιατί θα ήταν προτιμότερο να προσεύχονται και να παρακαλούν το Θεό. Αλλά πώς να προσευχηθούν στο Θεό; Με τι πνεύμα Θεού θα προσευχηθούν, όταν ακόμα και τον ίδιο τον Χριστό που είναι Αμόλυντος, Τον μολύνανε! Όταν σου λέει ότι: «πάρε με το πλαστικό κουταλάκι να μεταλάβεις, για να μη μολυνθείς». Και μόνο αυτό συνιστά την υπέρτατη ασέβεια! Την υπέρτατη ασέβεια, ότι ο Χριστός μπορεί να σε μολύνει!

Ένα δεύτερο: Γιατί το λέτε μασκοφορία; Φιμωτροφορία έπρεπε να το λέτε. Αυτή η μάσκα έχει σχέση με τα μάτια. Μάσκα βάζουμε στα μάτια. Μόνο ο Ζορό έβαζε. Γι’ αυτό και ζήλεψε και τσατίστηκε πολύ μαζί μας. Αυτό λέγεται φίμωτρο, παιδί μου. Το βάζουμε για να μην μιλήσουμε. Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται αυτή η φράση.

-Έτσι είναι. Έτσι είναι.

-Άλλο μάσκα και άλλο φίμωτρο.

Όσον αφορά τώρα τον θέμα  της Εκκλησίας, να βαίνει έξω και να παίζει το ρόλο του πολιτικού δικαστή και να λέει πράγματα που δεν στέκουνε, εγώ νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά. Και πρέπει να σκεφτούμε, να αναλογιστούμε εμείς οι κληρικοί, όλων των βαθμίδων, είτε ιεράρχες, είτε κληρικοί απλοί, είτε μοναχοί, είτε οτιδήποτε άλλο, ότι ξέρουμε μέσα από την αγία Γραφή που λέει, ότι θα έλθουν λύκοι βαρύς, εννοεί κληρικοί, οι οποίοι δεν θα προσέχουν το ποίμνιο τους. Δηλαδή, η αγωνία τους δεν θα είναι να σωθεί το ποίμνιο τους. Άλλο αυτό…, γιατί άλλοι τους βάλανε!

Αυτοί όμως, λέει, θα είναι κακοί ποιμένες και θα λένε λόγια, αλλά οι ευσεβείς άνθρωποι που θα αγαπούν το Θεό, θα καταλάβουν ότι αυτοί δεν είναι ποιμένες.  Και επειδή λέει, «οὐκ ὢν ποιμήν»(Ιωαν.10,12), ο ποιμένας τους, «δεν ακολουθούν αυτούς τα πρόβατα», δεν θα τους ακολουθούνε και θα αλλάξουν πορεία. Γι’ αυτό από μόνοι τους πρέπει να αναλογιστούν, όσοι το κάνουνε, μήπως προωθούν την επιθυμία του Αντίχριστου, να φέρει διχασμό μέσα στην Εκκλησία!

Θα είναι η αιτία που θα χωριστεί η ήρα(άχυρο) από το σιτάρι. Μη ξεχνάς ότι η ήρα και το σιτάρι είναι…

-Ένα και το αυτό.

-Ένα και το αυτό. Χωρίζουνε όταν καταλάβουμε ότι αυτό είναι χρήσιμο και το άλλο είναι άχρηστο. Πρέπει να αντιληφθούμε, μήπως στο τέλος θα παίξουμε το ρόλο των αντίχριστων αιρεσιαρχών. Ξέρετε πόσοι αρχιερείς ήταν αιρετικοί; Τους απέβαλε, όμως, η Εκκλησία.

Να ξέρετε ότι ο σατανάς θέλει να πολεμήσει τα τρία βασικά πράγματα, που ελέγχουν την χριστιανική αγάπη, το χριστιανικό πνεύμα. Τα τρία αυτά, το έχω πει πολλές φορές και θέλω να το ξαναεπαναλάβω, που φοβάται πολύ ο σατανάς, είναι τα Θεοφάνια, είναι η Ανάσταση του Χριστού και η γιορτή του Αγίου Πνεύματος, η Πεντηκοστή.  

Γιατί στα Θεοφάνια δεν ήθελε ποτέ να αποκαλυφθεί, να μάθει ότι ο Χριστός ήταν ο Υιός του Θεού. Του έκανε ολόκληρο πόλεμο σαράντα μέρες. Τον προκαλούσε τον Χριστό στην ερημιά να του πει. «Είσαι ο Υιός του Θεού;» Γιατί ήξερε ότι αν ήλθε ο Χριστός, ο Υιός του Θεού, τότε τελειώνει και η δική του εξουσία. Και τα Θεοφάνια τα πολέμησαν πάρα πολύ οι ηγέτες και το αποδέχτηκαν οι εκκλησιαστικοί. Γι’ αυτό και δεν έγιναν ποτέ. Δεν αγιάστηκε τίποτε, γιατί ο αγιασμός ενοχλεί το σατανικό πνεύμα να επενεργήσει.   

Το δεύτερο, με την Ανάσταση. Δεν είναι τρομερό να ξέρεις ότι μετά από δύο ώρες θα βγει ο κωρονοϊός και όποιοι είναι έξω θα τους πάρει μαζί του; Και εμπόδιζαν την Ανάσταση του Χριστού να μην γίνει Κυριακή! Και μάλιστα, αγωνίστηκαν πάρα πολύ να μας πείσουν ότι κατά τις Γραφές, έτσι πρέπει να είναι. Δεν πρέπει την Κυριακή το πρωί! Δηλαδή, κατ’ ουσία χτύπησε την εορτή της ήττας του σατανά, του Εωσφόρου, γιατί στην Ανάσταση πλέον διαλύθηκε η δύναμη του σατανά!  Γι’ αυτό και λέμε μέσα στο «Πιστεύω» μας, «… αναστάντα την τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς».

Ξέρετε τι σημαίνει, λοιπόν, μια ιεραρχία, ξέρετε λοιπόν τι σημαίνει κάποιοι εκκλησιαστικοί, να αναιρούν την ίδια την Γραφή; Τις ίδιες τις Αγίες Γραφές και να φτιάχνουν δικές τους Γραφές; Αντιλαμβάνεστε σε τι εκκλησιαστική εποχή ζούμε και τι ξεκινάει;

Αυτό έχει σχέση απόλυτη βέβαια και με την αναλαμπή, την περίφημη αναλαμπή της Εκκλησίας, όπως  βέβαια…

-Πατέρα Ελπίδιε, πατέρα Ελπίδιε, ακούστε με λίγο γιατί ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος...

-Το καταλαβαίνω, παιδί μου.

-Να σας πω, δώστε μου λίγο την δυνατότητα, ακούστε με λίγο, να κάνω ένα διάλλειμα διαφημιστικό και…  τι… να το συνεχίσουμε; Ωραία! Απλά ολοκληρώστε, αν μπορείτε, ένα 5λεπτο έχουμε ακόμα στη διάθεση μας, για να πούμε για την αναλαμπή, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για την αναλαμπή της Εκκλησίας. Σας ακούω.  Ωραία, μου δώσανε χρόνο, εδώ ο δικός μας, το «αφεντικό του χρόνου»..

-Η αναλαμπή της Εκκλησίας, παιδί μου, είναι η αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Αλλά όταν λέμε Ορθοδοξία, δεν εννοούμε τη στενή έννοια του όρου, την Ορθοδοξία στην Ελλάδα, γιατί, από ότι καταλαβαίνετε και εσείς, η Ελλάδα γονάτισε στον διάβολο.

-Ναι.

-Ελάχιστοι είναι αυτοί που στάθηκαν και όσοι έχουν απομείνει, διώκονται ήδη. Επομένως, για ποια Ορθοδοξία εν Ελλάδι, που άλλαξε ακόμα και την Αγία Γραφή, το «Πιστεύω» της, μιλάμε;  Αναλαμπή λοιπόν Ορθοδοξίας, τι σημαίνει; Να επανέλθουμε στην πρωτογενή χριστιανική εποχή, τότε που ακόμα και μικρά κοριτσάκια, μικρά παιδάκια, από τον έρωτά τους στο Θεό και στην πίστη τους στην Αγία Τριάδα, θυσιαζόντουσαν!

Εγώ έχω το όνομα Ελπίδιος από την Ελπίδα μου, από ένα μικρό κοριτσάκι 9 χρονών, 10 χρονών. Ξέρετε τι σημαίνει 10 χρονών μαζί με την αδελφούλα της που ήταν 12 και η άλλη 9, να λένε: «Όχι, είμαστε χριστιανοί! Δεν θέλουμε να θυσιάσουμε στα είδωλα!» 

Και τι έλεγε ο Καίσαρας; «Ωραία, ρίξτε λίγο θυμίαμα εκεί πέρα, να ξεγελάσουμε τον κόσμο τώρα και μετά πάτε σπίτι σας και θυσιάζεται στο Χριστό».

Και εκείνοι είπαν: «Όχι, εμείς πιστεύουμε στο Χριστό και αυτή είναι η πίστη μας». Και θυσιάστηκαν και έγιναν άγιοι!

Πρέπει να αναρωτηθούμε τώρα εμείς όλοι οι κληρικοί, αρχιερείς, ιερείς, διάκονοι: Έχουμε αυτή τη πίστη των μικρών παιδιών, που με θεϊκό έρωτα λάτρευαν τον Χριστό και έλαμπε η Ορθοδοξία;  Όταν λέμε Ορθοδοξία, εννοούμε την πίστη τη σωστή στην Αγία Τριάδα, Πατέρα, Υιόν και Άγιο Πνεύμα, και στον Υιό που αναστήθηκε την τρίτη ημέρα. Εάν αυτά, λοιπόν,  δεν τα πιστεύουμε, δεν μιλάμε για Ορθοδοξία. Λοιπόν, αυτό το λάθος το έκαναν και πολλοί Καθολικοί και πολλοί Ορθόδοξοι αυτή τη στιγμή.

Τι σημαίνει αναλαμπή; Αναλαμπή σημαίνει ότι… τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, τα οποία θα είναι φρικτά και εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να σχολιάσω τι έρχεται από εδώ και πέρα, για την απιστία και την ολιγοπιστία κληρικών και λαϊκών, πολιτικών, οι οποίοι, ενώ δείχνουν ότι είναι χριστιανοί, είναι σατανοκρατούμενοι χριστιανικοί ηγέτες! 

Τι θα συμβεί λοιπόν αυτή την στιγμή; Ότι, εάν δεν αλλάξουμε πορεία, θα χαθούμε. Όμως, η αναλαμπή θα γίνει. Όταν λέμε αναλαμπή, εννοούμε ότι πάει κάτι για σβήσιμο και ξαναφαίνεται η φλόγα πάλι.

-Ναι.

-Τώρα εσείς τι αντιλαμβάνεστε, ότι η Εκκλησία έτσι όπως είναι, όπως όλοι μας ζούμε…   

-Πάει για σβήσιμο.

-Μπράβο. Είναι αυτή που εκφράζει τον Χριστό;

-Έτσι όπως είναι τώρα όχι.

-Επομένως λοιπόν και μόνοι μας το αντιλαμβανόμαστε. Ε λοιπόν, ο Θεός θα το επιτρέψει σε παγκόσμιο επίπεδο, να δούνε Ορθόδοξοι, Καθολικοί, όλα τα κράτη…, γιατί κάποτε εμείς Καθολικοί και Ορθόδοξοι ήμασταν ένα. Τώρα είμαστε διχασμένοι. Έχετε την αίσθηση ότι και οι Καθολικοί δεν καταλαβαίνουν τα μεγάλα λάθη που συμβαίνουν μέσα στην δικιά τους Εκκλησία;

Θα έλθει, λοιπόν, η αναλαμπή μετά από αυτό που θα συμβεί, το μεγάλο γεγονός, που δεν θέλω προς το παρόν να το σχολιάσω, δεν έχουμε και το χρόνο, θα γίνει μια τέτοια κοσμοπλημμύρα πνευματική, που θα πάρει Καθολικούς, Ορθόδοξους, τους πάντες.  Και τότε, και τότε…   

-Μπορεί αυτό το μεγάλο γεγονός να είναι σεισμός;

-Ένας σεισμός δεν τα αλλάζει, παιδί μου, αυτά. Αυτό που θα συμβεί, αυτό που θα συμβεί, θα είναι τέτοιας μορφής, που όσοι απομείνουνε, θα αναζητήσουν την αλήθεια στην πρωτογενή της κατάσταση! Δηλαδή, στην αρχική, όπως ήταν το «Πιστεύω», τότε που γράφτηκε το «Πιστεύω». Οι Καθολικοί θα γίνουν Ορθόδοξοι και οι Ορθόδοξοι θα γίνουν πιο Ορθόδοξοι.

-Είναι κοντά αυτό το γεγονός;

-Τότε θα αρχίσει η αναλαμπή σε παγκόσμιο επίπεδο, θα ενωθούν όλοι οι Χριστιανοί που θα αγαπούν τον αληθινό Θεό, τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα, με θεϊκό έρωτα, όπως Τον αγαπούσαν η μικρή μου Ελπιδούλα, η Αγάπη μου, όλοι αυτοί οι άγιοι, η Κατερίνα, η Μαρίνα, η Χριστίνα, η Βαρβάρα. Τι ήταν όλα αυτά; Κοριτσάκια 15, 16, 17, 18 χρονών. Αυτά τα κορίτσια, παιδί μου, αυτά τα αγοράκια, Γεώργιος, Δημήτριος, όλοι αυτοί, θα ντροπιάσουν μια μέρα εκκλησιαστικούς ηγέτες που το παίζουν μάγκες ενώπιον του Θεού και δεν έχουν καταλάβει, ότι ξευτέλισαν τον ίδιο τον Χριστό!  Ξευτέλισαν τον ίδιο τον Χριστό! Ξευτέλισαν την Εκκλησία! Έκαναν τον Αμόλυντο Χριστό, μολυσμένο! Βάζουν όρους και συγκατατίθενται σε πολιτικές επιλογές, που καθοδηγούνται από το σατανικό πνεύμα και κλείνουν τις εκκλησιές! Έφτασαν στο σημείο να απαγορεύουν σε πνευματικούς να ασκήσουν το δικαίωμα της εξομολόγησης! Να παντρέψουν! Να βαπτίσουν! Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα; Νομίζετε ότι οι εκκλησίες ανήκουν σε μας, στους εκκλησιαστικούς; Στον Χριστό ανήκουνε! Η Εκκλησία ανήκει στο Θεό, παιδί μου. Και όταν λέμε Εκκλησία, δεν εννοούμε τους εκκλησιαστικούς. Εννοούμε τον Χριστό και τον λαό.  

Αν αυτό δεν το καταλάβανε τόσο καιρό, τώρα σ’ αυτό που έρχεται, θα γίνει η μεγάλη αναλαμπή. Γιατί σε όλο τον κόσμο, σε όλο τον κόσμο, στο λέω αυτό να το ξέρεις… Πολύ καιρό εδώ, και στην Αφρική όταν ήμουνα, το έλεγε και το έλεγε και το ξανάλεγε, αφού έλεγα: «Μα τι θα συμβεί; Τι θα συμβεί; Τι θα συμβεί;»  Θα γίνουν τέτοια γεγονότα, που όλο αυτό που βλέπεις, το σάπιο οικοδόμημα, θα γκρεμιστεί, όπως την εποχή του Ηλία. Στην εποχή του Ηλία ξέρεις, παιδί μου, τι έγινε; Μόνο ο Ηλίας ήταν σχεδόν αυτός που πίστευε αληθινά. Και οι αρχηγοί τους και οι εκκλησιαστικοί τους, όλοι είχαν αλλάξει. Είχαν πάει με τα είδωλα. Ξέρεις τι εντολή έδωσε ο Θεός στον Ηλία να κάνει, όταν έγινε το θαύμα εκείνο πάνω, που αναγκάστηκαν πλέον να παραδεχτούν, ότι ένας είναι ο αληθινός Θεός και όχι τα είδωλα;

-Πείτε μου.

-Διέταξε τότε ο Θεός τον Ηλία, 400 παπάδες να τους σκοτώσει!!!  Το έχετε διαβάσει αυτό; Το ξέρετε;

-Όχι, δεν το ήξερα. Δεν το γνώριζα.

-Τους αποκεφάλισε, 400 παπάδες! Έχεις την αίσθηση ότι αυτό που έλεγε κάποτε ο Παΐσιος, ο Γέροντας Παΐσιος, και το έχω ακούσει εγώ βέβαια, δεν το έχω διαβάσει, δεν ξέρω τι γίνεται, μου το έχουν πει. Έλεγε ότι ακονίζει ο Ηλίας τα μαχαίρια του και θα πιάσει από ψηλά. Θα αρχίσει από Αρχιεπισκόπους και θα κατεβαίνει σε παπάδες, μοναχούς και τα λοιπά. Ξέρετε γιατί; Γιατί όλοι αυτοί έγιναν ασεβέστεροι όλων, όπως λέει ο Πατροκοσμάς.   

Ο Πατροκοσμάς τι έλεγε; Στα έσχατα χρόνια οι ασεβέστεροι όλων θα είναι οι ιερείς! Αλλά γιατί; Εδώ πρέπει να καταλάβουμε, ότι δεν εννοεί την αμαρτία που κάνουμε. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε αμαρτωλοί. Εννοεί την ασέβεια! Και ασέβεια είναι, ό,τι προσβάλλει τον αληθινό Θεό.

Εμείς πρέπει να αναρωτηθούμε, αρχιερείς και ιερείς και παπάδες και μοναχοί και όλοι, είμαστε ενώπιον του Θεού σωστοί; Έχουμε αγάπη και λατρεία στο Θεό ή θα πρέπει να επαναφέρουμε, να ξαναδιαβάσουμε τους βίους αυτών των αγίων κοριτσιών; Διαβάζω την Κατερίνα μου, την Μαρίνα μου, την Ειρήνη, την Χριστινούλα, την Ελπιδούλα και λέω: «Θεέ μου, μακάρι να είχα λίγο απ’ αυτή τη πίστη, την αγάπη!». Αυτοί είχαν έρωτα, παιδί μου, στο Θεό. Εμείς έχουμε μια αγάπη τόσο νερουλιασμένη, τόσο άσχημη, που και μόνο που την σκέφτεσαι, αηδιάζεις.

Αγάπη είναι αυτή, που έχουμε στο Χριστό; Πες μου εσύ, αν νομίζεις ότι έχουμε αγάπη.

-Όχι.

-Δεν έχουμε, παιδί μου, αγάπη. Γι’ αυτό… τρομάζω σε αυτά που έρχονται! Και ένα κομμάτι από αυτά που έρχονται, μου έχουν αποκαλυφθεί τι θα συμβεί. Πίστεψέ με, πολλές φορές στεναχωριέμαι... πολύ στεναχωριέμαικλαίω και λέω: «Θεέ μου, όλα αυτά θα γίνουν επί των ημερών μου; Θα τα δω όλα αυτά άραγε τα πράγματα; » Μου είπε: «Όχι, εσύ δεν θα τα δεις όλα. Θα δεις, όμως, ένα κομμάτι των πέντε μεγάλων πληγών, που θα έλθουν στην πατρίδα σου!».

Μια φορά ήμουνα στην Αφρική, σε ένα μέρος πάρα πολύ δύσκολο. Και είπα: «Θεέ μου, άραγε αυτά θα τα δω στην πατρίδα μου;». Το βράδυ που πήγα να κοιμηθώ, είχα αυτές τις σκέψεις και ήμουν πολύ στεναχωρημένος. Και σαν να λαγοκοιμήθηκα. Τώρα δεν ξέρω πώς είναι. Ξέρετε καμιά φορά τα όνειρα, τα οράματα, είναι παράξενα. Και άκουσα μια πολύ γλυκιά φωνή, πολύ γλυκιά φωνή, μα τόσο γλυκιά που ούτε ο πατέρας μου, δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που να σ’ αγαπάει τόσο πολύ και να σου μιλάει τόσο γλυκά, τόσο τρυφερά και να σου λέει: «Παιδί μου, για την απιστία της πατρίδας σου, που έγινε ένα σατανοκρατούμενο χριστιανικό κράτος, θα επιτρέψω πέντε μεγάλες πληγές να έλθουνε! Θα τους πάρουν τα σπίτια, παιδί μου. Δεν θα έχουν φαγητό. Δεν θα έχουν νερό». Εκεί τρόμαξα, γιατί ξέρω τι είναι το νερό. Βλέπεις, στην Αφρική ξέρω τι είναι αυτό. «Δεν θα έχουν μετά ρεύμα, ούτε πετρέλαιο. Πέντε πληγές».

Και μετά από λίγο συμπλήρωσε και άλλες δύο πληγές: «Θα επιτρέψω, λέει, να απλωθούν σ’ όλο τον κόσμο οι Μουσουλμάνοι, για να καταλάβετε τι πίστη Εγώ σας έδωσα αληθινή και εσείς δεν την αποδεχτήκατε. Συνέχεια Με ευτελίζετε! Ευτελίζετε τον Υιό Μου! Τον συκοφαντείτε συνέχεια! Έχετε γίνει ασεβέστεροι των άλλων! Θα αφήσω να ζήσουν όλοι κάτω από τον φόβο και θα απλωθεί σε όλη την Ευρώπη. Θα αφήσω να απλωθεί ο ισλαμισμός. Και το τελευταίο…» Και το τελευταίο, ποιο είναι το έβδομο, Θεέ μου; «Θα επιτρέψω να έλθει, παιδί μου, ο πόλεμος στην αυλή του σπιτιού σας». Δεν ξέρω τι εννοεί.  

Και μετά είδα και άλλα πραγματάκια, τι θα κάνουν στους ανθρώπους στο μέλλον. Τρομοκρατήθηκα! Αλλά φοβήθηκα την ώρα που έβλεπα ότι οι άνθρωποι θα κάνουν κάτι στα παιδιά και εκείνη τη στιγμή θα εξοργισθεί τόσο πολύ ο Θεός, που δεν θα το επιτρέψει και θα φέρει μεγάλη καταστροφή! Μεγάλη καταστροφή! Τόσο μεγάλη, που… φοβάμαι να το πω, η Ελλάδα θα μείνει μισή! Φοβάμαι να το πω αυτό.  Η Ελλάδα, παιδί μου, θα μείνει μισή Ελλάδα για την απιστία μας. Αν μετανιώσουμε, όλα θα αλλάξουν, λέει. Αλλά θα μετανιώσουν, παιδί μου;

-Δύσκολο, δύσκολο.

-Και λέει: «Θέλω να Μ’ αγαπάς. Και να πεις σ’ όλα σου τα πνευματικά παιδιά, όχι μόνο να Μ’ αγαπούν. Να είναι ερωτευμένα με Μένα, όπως ήταν ερωτευμένα τα μικρά Μου τα κοριτσάκια», εννοούσε, την Ελπίδα μου, την Αγάπη μου, την Πίστη, την Βαρβάρα, την Κατερίνα μου. «Και αυτά είναι τα αδελφάκια σας στον ουρανό. Να τους αγαπάς, γιατί ουρανός και γη είναι ένα. Και να προσεύχεστε τώρα, παιδί μου. Να φτιάξετε μια μεγάλη αλυσίδα προσευχής. Να το πεις σ’ όλα τα παιδιά σου και σ’ όλο τον κόσμο, γιατί σ’ αυτά που θα έρθουν, δεν θα αντέξουν οι άνθρωποι. Δεν θα αντέξουν οι άνθρωποι!».

Και αυτό που θα ξεκινήσει τώρα με την υγεία των ανθρώπων, θα είναι φοβερό. Θα σου πω, παιδί μου, αν μου επιτρέπεις, ένα τελευταίο μονάχα όραμα, που έγινε τώρα τελευταία με ένα πνευματικό μου παιδί, που τους είπα: «Παιδί μου, μην βιαστείτε να κάνετε το εμβόλιο. Ήθελε να κάνει ένα συγγενικό της άτομο το εμβόλιο. Θα ερχόταν κάποιος από την Αθήνα για να πείσει την μάνα του να κάνει το εμβόλιο. Η αδελφή του, λοιπόν, μου λέει: «Τι να κάνω πατέρα μου; Τι να κάνω εγώ τώρα; Πώς να σταθώ;». Και λέω: «Παιδί μου, δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Παρακάλα μόνο το Θεό να σε φωτίσει». Και εκείνο το βράδυ, άκουσε να δεις τι έγινε! Παρακαλούσα κι εγώ το Θεό: «Τι να τους πω, Θεέ μου; Και να τους πω κάτι, θα κάνουν τα δικά τους». Βλέπει στο όνειρο της ένα φοβερό πράγμα: Ότι εκεί στο σπίτι των γονιών τους, έγινε ένας φοβερός ανεμοστρόβιλος και εμφανίστηκε μέσα σε αυτό ο σατανάς, ο Εωσφόρος. Και τότε όλες οι  εικόνες γύρισαν ανάποδα. Δεν έβλεπες πια τις εικόνες. Έβλεπες μονάχα το πίσω μέρος των εικόνων. Αποστρεφόντουσαν για να μην δουν το σατανικό αυτό πνεύμα. Και έσβησε αυτό το όνειρο. Και είπα την άλλη μέρα: Θα γίνει μεγάλο κακό σ’ αυτό το σπίτι τελικά.  

Ήλθε, και μετά εμβολιάστηκε η μάνα. Αυτό και μόνο το γεγονός με τρόμαξε τόσο πολύ, που είπα δεν θα ξαναμιλήσω σε κανέναν να πω τίποτα, γιατί καμιά φορά είναι και δικοί μας άνθρωποι. 

Ένα άλλο τώρα με δύο ιερείς, που έγινε πρόσφατα, τους οποίους είχα σε εκτίμηση, αλλά δεν ήξερα τι έκαναν κρυφά. Έρχεται ένα πνευματικό μου παιδί και λέει: «Είδα ένα παράξενο όνειρο. Σαν να άκουσα μια φωνή γλυκιά, που ήταν, λέει, το Α και το Ω και δεν ήξερε, «ποιος είναι αυτός ο Α και ο Ω;» Και του εξήγησα ότι: «Παιδί μου, ο Θεός είναι». Είπε: «Εγώ είμαι το Α και το Ω. Να πας να πεις στον τάδε παπά και στον τάδε παπά, ότι αυτά που κάνουν, δεν είναι αρεστά σε Μένα και σύντομα θα δούνε τις ολέθριες τους συνέπειες. Να σταματήσουν τα παιδιά Μου να τα σκοτώνουνε!»

-Μακάρι, μακάρι να σταματήσουνε.

-Και τελικά έμαθα, έψαξα να δω ποιοι ήτανε αυτοί οι άνθρωποι και τι έκαναν και έμαθα ότι βοηθούσανε αυτοί, σαν πνευματικοί πατέρες, τα παιδιά τους να βάλουν το εμβόλιο. Τρόμαξα τόσο πολύ. Δεν ξέρω…

-Πατέρα Ελπίδιε, ήσασταν… τι να πω; Σήμερα πραγματικά μας προβληματίσατε. Μας…

-Παιδί μου, μην βλέπεις τα εμβόλια αυτά τι κάνουν. Θα δείτε τι θα γίνει μετά. Λυπάμαι τους ανθρώπους αυτούς…

-Λυπάμαι, δεν έχω άλλο χρόνο, πατέρα Ελπίδιε. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ…

-Εμένα με συγχωρείτε, που σας κούρασα με τον χρόνο.

-Όχι, όχι μην το λέτε αυτό. Την ευλογία σας θέλω να μας δώσετε.

-Ο Θεός να σας ευλογεί όλους και παρακαλάτε το Θεό, παιδί μου, να σας φωτίζει. Παρακαλάτε το Θεό να σας φωτίζει. 

Οι ημέρες ξεκινούν… Το λέω οι ημέρες ξεκινούν, γιατί η ημέρα που έγινε η Ανάσταση και μας δόθηκαν εντολές να την κάνουμε πιο νωρίς, ήμουνα πολύ στεναχωρημένος και πήγα σ’ ένα βουναλάκι, περπατούσα εκεί πέρα και έβλεπα από κάτω τη θάλασσα και λέω: «Θεέ μου, τι είναι αυτό;» Και έτσι όπως ήμουνα, αφαιρέθηκα, με έπιασαν και τα κλάματα και λέω: «Πώς κατάντησα, ένας ορθόδοξος παπάς να ακούω τώρα τον καθένα, που δεν πιστεύει στο Χριστό, και να τον ακολουθώ;» Ζητούνε οι ηγέτες μας, να τους ακολουθούμε και αυτοί δεν ακολουθούν τον Χριστό! Ζητούνε να τους αγαπάμε και να τους σεβόμαστε όταν αυτοί δεν σέβονται το Θεό! Όταν δεν σέβονται τις Γραφές τις άγιες!

Και μου λέει μέσα μου: «Εσύ θα Με τιμήσεις κανονικά, γιέ Μου, όπως πρέπει». Και όντως, πήγα και έκανα την Ανάσταση, όπως ήθελε Εκείνος. Ας με διώξουν, ας με βάλλουν φυλακή, ας κάνουν ό,τι θέλουνε.

-Αυτό είναι το κυριότερο.

-Και μετά, την ώρα εκείνη που λειτουργούσα, κάποια στιγμή αφαιρέθηκα. Αφαιρέθηκα τόσο έντονα, φοβήθηκα, δεν ήξερα μετά τι θα έλεγα. Και τι έλεγε το Πνεύμα του Θεού μέσα στο νου μου! Κοιτούσα μπροστά μου τα Άγια και λες μία φωνή γλυκιά, μου έλεγε: «Μέχρι της Πεντηκοστής, μέχρι του Αγίου Πνεύματος, θα επιτρέψω να ζήσετε εν ειρήνη αυτή τη γιορτή, μόνο για τα δικά Μου παιδιά, που Με πίστεψαν και αληθινά Με λάτρεψαν, για να τους δώσω το Άγιο Μου Πνεύμα. Αλλά όλοι αυτοί, που δεν Με λάτρεψαν σωστά και δεν ζήτησαν το Άγιο Μου Πνεύμα, να προσεύχεσαι πολύ, παιδί Μου. Φτιάξε αλυσίδα προσευχής. Να έχουν υπομονή. Και θα ορίσω πολλούς πνευματικούς ιερείς, όχι πλέον να βοηθούν, αλλά να μαζεύουν τα συντρίμμια των ψυχών τους».

Και είπα σ’ όλα μου τα πνευματικά παιδιά: «Ζητάτε την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, ζητάτε από το Θεό να σας δώσει το Άγιο Πνεύμα, να πλημμυρίσει την καρδιά μας και να την γεμίσει με τον θεϊκό έρωτα, παιδί μου. Γιατί χωρίς θεϊκό έρωτα, πώς θα αντέξουμε εμείς όλα αυτά που έρχονται; Μόνο ένας ερωτευμένος αντέχει τα μαρτύρια! Μόνο ένας ερωτευμένος! Σαν τη μάνα που είναι ερωτευμένη με το μωρό της, κάνει τα πάντα για να σώσει το μωρό της.

Το ίδιο έκανε και ο Χριστός. Θυσιάστηκε σαν μάνα για να μας σώσει κι εμείς τώρα πρέπει σαν παιδιά, σαν μωρά, μόνο τη Μάνα μας να κοιτάμε, μόνο το Θεό να κοιτάμε, γιατί Αυτός είναι Μάννα και Πατέρας μας.

Αλλά, Μου είπε συγκεκριμένα…, παιδί μου, το λέω αυτό… ο καθένας ας με πει πλανεμένο. Εξάλλου πλανεμένος είμαι. Ένας ερωτευμένος είναι πάντα πλανεμένος. Να ξέρεις, δεν μας ζητάει απλή αγάπη. Έρωτα μας ζητάει ο Θεός. «Μετά του Αγίου Πνεύματος, παιδί μου, θα ξεκινήσουν όλα. Μετά του Αγίου Πνεύματος και πριν τον ερχομό της πένθιμης γιορτής της Βασίλισσας μου, της Παναγίας, θα αρχίσουν όλα». Τώρα, παιδί μου, δεν ξέρω… αυτά…

-Την ευλογία σας, Πάτερ, θα τα ξαναπούμε. Θέλω θερμά να σας ευχαριστήσω πραγματικά.

-Να είσαι καλά, παιδί μου.

-Σας ευχαριστώ.

-Την ευλογία σας.

-Ο Θεός να σε ευλογεί και να ευλογεί όλο τον κόσμο και να τον φωτίζει, παιδί μου, τον κόσμο. Να τον φωτίζει τον κόσμο, να καταλάβουν τι πάνε να κάνουνε. Δεν βάζουν, παιδί μου εμβόλιο μέσα τους. Δηλητήριο βάζουνε που θα τους σκοτώσει.

-Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πολύ.

-Γεια σου, παιδί μου.

-Γεια σας.

Αναζήτηση